როგორ დაარბილოთ მსხალი: რჩევები მწვანე ხილის მომწიფებისთვის
როგორ დავაჩქაროთ მსხლის მომწიფება
ნელი სიმწიფისთვის ნაყოფი ოთახის ტემპერატურაზე დატოვეთ - დრო ყველაფერს გააკეთებს.
გარდა ამისა, პროცესის დასაჩქარებლად შეგიძლიათ მსხალს გვერდით დაუწყოთ ხილი, რომელიც აქტიურად გამოიმუშავებს ეთილენს. მაგალითად, ამისთვის კარგია ბანანი.
კიდევ ერთი ვარიანტი, ბერენსი ამბობს, რომ ეფექტურია მსხლის მოთავსება ქაღალდის ჩანთაში ვაშლთან ან ბანანთან ერთად.
ბიუჯეტური მეთოდი გურმანებისთვის: როგორ დავამწიფოთ ავოკადო 15 წუთში