როგორ მოვამზადოთ თეთრი შოკოლადის ტრიუფელი შტოშით და ფსტით - rogor.ge

როგორ მოვამზადოთ თეთრი შოკოლადის ტრიუფელი შტოშით და ფსტით

მოამზადეთ განაში:თეთრი შოკოლადი მოათავსეთ ცეცხლგამძლე თასში.

პატარა ქვაბში გააცხელეთ მაღალ ცხიმიანი ნაღები საშუალო ცეცხლზე, სანამ არ დაიწყებს ადუღებას. არ მიიყვანოთ ადუღებამდე.

თეთრ შოკოლადს დაასხით ცხელი ნაღები და გააჩერეთ 2-3 წუთი, სანამ შოკოლადი არ გადნება. ურიეთ სანამ ერთგვაროვანი არ გახდება.

დაამატეთ არომატები: შეურიეთ ვანილის ექსტრაქტი, დაჭრილი შტოში და დაჭრილი ფსტა. თანაბრად გადაანაწილეთ.

გააგრილეთ ნარევი: დააფარეთ თასს პოლიეთილენის პარკი და შედგით მაცივარში მინიმუმ 2 საათით ან სანამ განაში საკმარისად გამაგრდება, რომ ამოიღოთ.

ჩამოაყალიბეთ ტრიუფელი: საცხობ ფირფიტას დააფინეთ პერგამენტის ქაღალდი.

პატარა კოვზის ან ნაყინის კოვზით ამოიღეთ განაშის მცირე რაოდენობა და დაამრგვალეთ ბურთულებად ხელით.

სასურველია, ტრიუფელი ამოაწოთ დამატებით დაქუცმაცებულ ფსტასა და შტოში. დამატებითი ტექსტურის და არომატისთვის.

ისევ გააცივეთ: მომზადებულ საცხობ ფირფიტაზე მოათავსეთ ტრიუფელები და შედგით მაცივარში კიდევ 30 წუთი, რომ გამაგრდეს.

მიირთვით კაპუჩინოსთან ან ესპრესოსთან ერთად.

1-1729752471.jpg

5-1729752496.jpg

როგორ მოვამზადოთ კრემიანი მოჩი