როგორ მოვამზადოთ ორცხობილა "კაკლები" კენკრის უგემრიელესი კრემით
გაადნეთ კარაქი და გააგრილეთ. აურიეთ კვერცხებთან და 100 გ შაქართან ერთად.
დაუმატეთ ფქვილი გამაფხვიერებელთან ერთად და მოზილეთ ერთგვაროვანი ცომი.
ცომი გაყავით პატარა ნაწილებად და გააკეთეთ ბურთულები. ამ დროს გააცხელეთ „კაკლების“ ფორმა.

ფორმის თითოეულ ღრმულში ჩადეთ ერთი ბურთულა, დაახურეთ თავსახური და აცხვეთ რამდენიმე წუთის განმავლობაში, სანამ ოქროსფერი არ გახდება.
ამოიღეთ მზა ორცხობილები და მოამზადეთ შემდეგი პარტია. ყველა ორცხობილა გააგრილეთ და სურვილის შემთხვევაში გაასწორეთ კიდეები - ზედმეტი ნაწილები მარტივად ტყდება.

შიგთავსისთვის ათქვიფეთ კრემ-ყველი, კენკრა, დაახლოებით 2 სუფრის კოვზი შაქარი და ნაღები. გასინჯეთ და საჭიროების შემთხვევაში დაამატეთ შაქარი.
ორცხობილების ნახევრები გაავსეთ კრემით და ერთმანეთს შეაწებეთ.
