როგორ მოვამზადოთ ნამიანი გოგრის ნამცხვარი ნაღების კრემით
გაახურეთ ღუმელი 180°C-მდე. შეურიეთ სველი ინგრედიენტები: გოგრის პიურე, შაქარი, ზეთი და კვერცხები.
ათქვიფეთ მიქსერით, სანამ შაქარი მთლიანად არ გაიხსნება.
შეურიეთ მშრალი ინგრედიენტები: ფქვილი, დარიჩინი, გამაფხვიერებელი და მარილი.
გაცერით და შემდეგ დაამატეთ გოგრის მასას. აურიეთ ერთგვაროვანი ცომის მიღებამდე.
დაასხით ფორმაში (სასურველია გრძელი ან მართკუთხა ფორმა) და აცხვეთ დაახლოებით 30 წუთის განმავლობაში, სანამ შუაში ჩასმული კბილის ჩხირი მშრალი არ ამოვა.
კრემის მომზადება :ათქვიფეთ რბილი კარაქი, ნაღების ყველი, ვანილი და შაქრის პუდრა ერთგვაროვან ნაზავად.
გააციეთ ღვეზელი, შემდეგ მოასხით კრემი და დაჭერით პორციებად.
შედეგი ნამიანი, არომატული, ნაზი ნამცხვარი ნაღების კრემით, რომელიც არავის დატოვებს გულგრილს.
მცირე რჩევა: გოგრის პიურე შეგიძლიათ თავად მოამზადოთ - მოხარშეთ ან გამოაცხვეთ გოგრა, შემდეგ დააბლენდერეთ ერთგვაროვან მასად.