როგორ მოვამზადოთ ღორის გულიაში პომიდვრის და არაჟნის სოუსით - rogor.ge

როგორ მოვამზადოთ ღორის გულიაში პომიდვრის და არაჟნის სოუსით

  1. ხახვი დაჭერით თხელ ნახევარწრეებად, ხორცი — პატარა ნაჭრებად.
  2. გააცხელეთ ზეთი ტაფაში და ხორცი შეწვით ოქროსფრად.
  3. დაამატეთ ხახვი და კიდევ ცოტა ხნით შეწვით. შემდეგ შეურიეთ ფქვილი, მარილი და პილპილი.
  4. დაუმატეთ პომიდვრის პასტა და შაქარი. ერთი წუთის შემდეგ ჩაასხით იმდენი ცხელი წყალი, რომ ხორცი თითქმის დაიფაროს.
  5. მიიყვანეთ ადუღებამდე და რამდენიმე წუთი ხარშეთ. ბოლოს ჩაუმატეთ არაჟანი და კიდევ ცოტა ხნით გააჩერეთ დაბალ ცეცხლზე.
  6. საუკეთესოა კარტოფილის პიურესთან, მაკარონთან ან სხვა საყვარელ გარნირთან.