როგორ მოვამზადოთ პომიდვრის მარინადი მოცარელით - rogor.ge

როგორ მოვამზადოთ პომიდვრის მარინადი მოცარელით

მოამზადეთ პომიდვრები და მოცარელა:

დაჭერით პომიდვრები დაახლოებით 1 სმ სისქის რგოლებად.

მოცარელა დაჭერით პატარა ზომის კუბებად.

გააკეთეთ მარინადი:

პატარა ჯამში შეურიეთ ზეითუნის ზეთი, ბალზამის ძმარი, თაფლი (თუ იყენებთ), წითელი ხახვი, ნიორი, ოხრახუში, ბაზილიკი, მარილი და პილპილი.

დაამარინადეთ პომიდვრები:

ჩააწყვეთ პომიდვრები დაბალ თასში ან თეფშზე. დაასხით ზემოდან მარინადი და დარწმუნდით, რომ ყველა ნაჭერი კარგად გაიჟღინთა. გააჩერეთ ოთახის ტემპერატურაზე 20–30 წუთით.

დაამატეთ მოცარელა:

მომზადების წინ დაუმატეთ მოცარელას კუბიკები და ფრთხილად აურიეთ ან უბრალოდ გადაანაწილეთ თანაბრად პომიდვრებზე.

მორთეთ და მიირთვით:

მოაყარეთ ზედ დამატებითი ახალი ოხრახუში და ბაზილიკი.მიირთვით როგორც გარნირი, მსუბუქი საჭმელი ან გამაგრილებელი სალათა.

pomidori-mocarela-1751875883.jpg