როგორ მოვამზადოთ ანანასის და ბანანის სმუზი: ჯანსაღი და გამაგრილებელი რეცეპტი
დაჭერით ანანასი. გაფცქვენით ბანანი და დაჭერით ნაჭრებად.
ბლენდერში მოათავსეთ ანანასი, ბანანი, იოგურტი, რძე და, თუ იყენებთ, თაფლი ან შაქარი.
დაამატეთ ყინულის კუბები გემოვნებით, რათა შეიქმნას ცივი და სქელი ტექსტურა.
მაღალ სიჩქარეზე ათქვიფეთ ყველა ინგრედიენტი, სანამ ერთგვაროვან და გლუვ მასას არ მიიღებთ.
თუ უფრო სქელი მასა გინდათ, შეგიძლიათ დაამატოთ გაყინული ხილი ან ნაყინი.
დაასხით მზა სმუზი მაღალი ჭიქებში და მყისვე მიირთვით.
სერცვირების რჩევები:
შეგიძლიათ სმუზი მორთოთ ანანასის ან ბანანის თხელი ნაჭრებით, რომლებიც ჭიქის კიდეზე მოათავსებთ.
დაამატეთ დარიჩინის ჯოხის ნაჭერი ან ახალი პიტნის ფოთოლი დამატებითი არომატისთვის და სიგრილისთვის.
ისიამოვნეთ ამ გამაგრილებელი და გემრიელი ანანას-ბანანის სმუზით დღის ნებისმიერ დროს!