როგორ შევწვათ საკვები ისე, რომ ტაფა მალე არ გაფუჭდეს
ტაფა ნელ-ნელა გააცხელეთ
თუ გსურთ, რომ ტაფებმა დიდხანს გაძლონ, იზრუნეთ, რომ ისინი თანდათან გააცხელოთ, ეტაპობრივი გათბობა მნიშვნელოვანია იმისათვის, რომ ტაფამ წებოვანი ეფექტი რაც შეიძლება დიდხანს შეინარჩუნოს.
არ მოამზადოთ მაღალ ცეცხლზე
მაღალი ხარისხის ტაფები წებოვანი საფარით კარგად მუშაობს საშუალო სიმძლავრეზე ჩართულ ქურზეც კი. ასე თავიდან აიცილებთ საკვების გაფუჭებას ძალიან მაღალ ტემპერატურაზე მომზადებისას და გაახანგრძლივებთ ჭურჭლის სიცოცხლეს. გაგრძელება