როგორ დაამარინადოთ წითელი ხახვი: ძალიან სწრაფი მეთოდი
ქვაბში დაამატეთ წყალი, ძმარი, მარილი და შაქარი და გააცხელეთ საშუალო ცეცხლზე, სანამ შაქარი არ დაიშლება, 3-დან 4 წუთის განმავლობაში.
ხახვი დაჭერით თხელ ზოლებად და დაამატეთ სითხე. გააჩერეთ 20-30 წუთი ოთახის ტემპერატურაზე.
ხახვი მზად არის საჭმელად. შეგიძლიათ შეინახოთ მაცივარში ერთ კვირამდე.
5 მეთოდი, თუ როგორ დაჭრათ ხახვი ცრემლების გარეშე
როგორ დავამარინადოთ ყურძენი - იდეალური წასახემსებელი ხორცთან, რომელიც ზეთის ხილს ჩაანაცვლებს