როგორ მოვამზადოთ ვაშლისა და წითელი მოცხარის ჯემი - rogor.ge

როგორ მოვამზადოთ ვაშლისა და წითელი მოცხარის ჯემი

გარეცხეთ ვაშლი, მოაცილეთ კანი და გული და დაჭერით ნაჭრებად.

2-1689919186.png

წყალი შეურიეთ ლიმონმჟავას და დაასხით ვაშლს. ყველაფერი დადგით ცეცხლზე და ადუღეთ 7-10 წუთის განმავლობაში.

2-1689919229.png

ქვაბი გადმოდგით გაზქურიდან, ოდნავ გააცივეთ და დააბლენდერეთ სასურველ კონსისტენციამდე.

2-1689919297.png

ამის შემდეგ ვაშლს დაუმატეთ მოცხარი და ნაზად აურიეთ.

2-1689919338.png

შეურიეთ შაქარი, კვიტინი და ვანილის შაქარი და შეურიეთ დანარჩენ ინგრედიენტებს.

2-1689919385.png

ჯემი მიიყვანეთ ადუღებამდე, ადუღეთ 5 წუთი და ჩაასხით სტერილიზებულ ქილებში.

2-1689919429.png

როგორ მოვამზადოთ წითელი მოცხარის ჯემი ზამთრისთვის ხარშვის გარეშე