როგორ მოამზადოთ შემწვარი ბადრიჯნის სალათი ზამთრისთვის
ბადრიჯანი დაჭერით ზოლებად და გააჩერეთ მარილიან წყალში 20 წუთის განმავლობაში.
ბადრიჯანი შეწვით ზეთში ორივე მხრიდან, სანამ ოქროსფერი არ გახდება.
გახეხილი ნიორი გაატარეთ პრესში და შეურიეთ მარილი.
შემწვარ ბადრიჯანს წაუსვით ნივრის ნარევი და დაახვიეთ რულეტებად.
პომიდორი, გაფცქვნილი ხახვი დაჭერით და აურიეთ.
დაუმატეთ შაქარი და შავი პილპილის მარცვლები.
რულეტები და ბოსტნეულის ნარევი ქილებში მოათავსეთ.
გაასტერილეთ 30 წუთის განმავლობაში, დაამატეთ ძმარი და ჩატკეპნეთ. ქილები გადაატრიალეთ თავდაყირა და შეახვიეთ სქელ პირსახოცში ერთი დღის განმავლობაში.