როგორ მოამზადოთ ბისკვიტის ტორტი "დღესასწაული"- ინსტრუქცია ნაბიჯ-ნაბიჯ
ფრთხილად გამოაცალეთ ცილა გულებისგან.
კვერცხის ცილა ათქვიფეთ მარილით, სანამ მკვეთრი ქაფი არ ჩამოყალიბდება.
გულები შეურიეთ შაქარს გათეთრებამდე.
ჩაასხით კვერცხის გული თასში ათქვეფილ ცილებთან ერთად და აურიეთ.
გავცრათ ფქვილი, შევურიოთ გამაფხვიერებელს და 2 ს.კ. კაკაოს.
ჩაყარეთ მშრალი ინგრედიენტები თასში და ნაზად აურიეთ ერთგვაროვანი მასის მიღებამდე.
ცომი ჩაასხით საცხობი ქაღალდით დაფარულ ფორმაში და გამოაცხვეთ 40 წუთის განმავლობაში 170-180 გრადუს ტემპერატურაზე. მზადყოფნა შეამოწმეთ ხის ჩხირის ჩხვლეტით.
გაცივებული ნაღები შეურიეთ შაქარს და ათქვიფეთ მიქსერით სქელი კრემის მიღებამდე.
ბისკვიტი გააგრილეთ ოთახის ტემპერატურაზე, ამოიღეთ ფორმიდან და დაჭერით ორ იდენტურ ნამცხვრად.
პირველი ნამცხვარი დადეთ ჭურჭელზე და წაუსვით კრემი.
ზემოდან დაადეთ მეორე ნამცხვარი, უხვად წაუსვით ზემოდან და გვერდებზე კრემი.
მზა ნამცხვარს ზემოდან მოაყარეთ კაკაოს ფხვნილი და შედგით მაცივარში 2 საათით, რომ გაიჟღინთოს.