როგორ შევწვათ ნესვი - უცნაური, მაგრამ უგემრიელესი დესერტი
გარეცხეთ ნესვი და დაჭერით კუბიკებად. ამოიღეთ თესლი. ამ დესერტისთვის ნესვი როგორც მოგწონთ შეგიძლიათ ისე დაჭრათ, მაინც გემრიელი გამოდის.
ნესვს დაასხით ლიმონის წვენი და აურიეთ. გააჩერეთ 5 წუთი.
ცხელ ტაფაში კარაქით მაღალ ცეცხლზე შეწვით ნესვი ოქროსფერამდე. არ დაგავიწყდეთ დროდადრო ამობრუნება.
მზა ნესვი გადაიღეთ თეფშზე. მოაყარეთ დარიჩინი და მოასხით თაფლი. ზემოდან მოაყარეთ გახეხილი შოკოლადი, ან ქოქოსის ფანტელები.
მზადაა!
იხილეთ ასევე: როგორ შევწვათ საზამთრო გრილზე