როგორ გავაკეთოთ თევზის მარინადი სახლის პირობებში, რომ მაღაზიაში აღარ ვიყიდოთ - rogor.ge

როგორ გავაკეთოთ თევზის მარინადი სახლის პირობებში, რომ მაღაზიაში აღარ ვიყიდოთ

დაიწყეთ თევზის გასუფთავებით და თავების, ფარფლების და კუდის მოცილებით. ეს არის ყველაზე შრომატევადი პროცესი. თევზი დაჭერით საშუალო ნაჭრებად (3-4 სმ.) და მოაყარეთ მარილი.

3-1-1657961003.jpg

აადუღეთ წყალი. დაამატეთ მარილი, შაქარი და დანარჩენი ინგრედიენტები. ადუღეთ 3-4 წუთის განმავლობაში. გადმოდგით ცეცხლიდან და გააცივეთ.

სუფთა ქილებში ჩადეთ თითო დაფნის ფოთოლი, პილპილის რამდენიმე მარცვალი, ხახვი, ქაშაყის ნაჭრები და დაასხით გაციებული მარილწყალი.

გააჩერეთ ოთახის ტემპერატურაზე 3 სთ. შემდეგ შედგით მაცივარში 48 სთ.

სურვილისამებრ შეგიძლიათ მოაყაროთ დაჭრილი მწვანილი.

გემრიელად მიირთვით!