კულინარია

რეცეპტები

როგორ მოვამზადოთ მოხარშული კრემი

ავტორი: ირაკლი კვერნაძე

ინსტრუქცია მოხარშული კრემის მომზადებაზე.

 

საჭირო მასალები/ხელსაწყოები:

  • 90 გრ. - ფქვილი.
  • 180 გრ. - შაქრის ფხვნილი.
  • 1 ც. - კვერცხი.
  • 1/2 - შაქრის ვანილი.
  • 100 გრ. - კარაქი.

საფეხურები

  1. 1 აადუღეთ 1/2 ლ. რძე და თანდათან დაუმატეთ ერთმანეთში არეული 90 გრ. ფქვილი და 180 გრ. შაქრის ფხვნილი, თან ურიეთ. დაახლოებით 30-40 წთ.-ის შემდეგ დაუმატეთ 1 კვერცხის ათქვეფილი გული და 1/2 პაკეტი შაქრის ვანილი.
  2. 2 კარგად აურიეთ, გადმოდგით ცეცხლიდან და გააციეთ. გაცივებულ პუდინგს მიქსერით შეურიეთ 100 გრ. ათქვეფილი კარაქი.