როგორ მოვამზადოთ სააღდგომო ნამცხვარი "კურდღელი" - rogor.ge

როგორ მოვამზადოთ სააღდგომო ნამცხვარი "კურდღელი"

 

გაალღვეთ ფენოვანი ცომი და გააბრტყელეთ. საცხობ ფირფიტაზე დააფინეთ პერგამენტი.

 

ღუმელი გააცხელეთ 2000C-მდე. ფენოვანი ცომი დაჩხვლიტეთ ჩანგლით და კურდღლის ფორმით ამოწერით კურდღლები. ცომის დარჩენილი ნაჭრები ერთმანეთხზე დაალაგეთ, გააბრტყელეთ და კვლავ კურდღლები ამოჭერით.

 

კურდღები დააწყვეთ ფორმაზე და თვალების ადგილას თითო ქიშმიში გაუკეთეთ. შაქარი მოაყარეთ და აცხეთ 15 წთ.