კულინარია

რეცეპტები

როგორ მოვამზადოთ "სპაგეტი"

ავტორი: ირაკლი კვერნაძე

სპაგეტი იტალიური წარმოშობის წვრილი მაკარონია, რომელიც განთქმულია მთელ მსოფლიოში.

 

საჭირო მასალები/ხელსაწყოები:

  • სპაგეტი - 450-500 გრამი.
  • მცენარეული ზეთი - გემოვნებით.
  • მარილი - გემოვნებით.

საფეხურები

  1. 1 ქვაბშში ავადუღოთ წყალი (450გ. სპაგეტზე 2 ლ. წყალი) და დავუმატოთ 1 ს/კ მარილი.
  2. 2 შემდეგ ადუღებულ წყალში ჩავყაროთ სპაგეტი და ვხარშოთ 7-8 წუთი. ხშირათ მოურიეთ, რომ სპაგეტი არ მიიკრას ქვაბზე.
  3. 3 მოხარშული სპაგეტი გადმოვიღოთ საწურზე და მოვათავსოთ სპაგეტი დიდ თეფშზე, მოვასხათ მცენარეული ზეთი, მოვაყაროთ მარილი და კარგად ამოურიოთ.