როგორ მოვამზადოთ ხბოს ხორცის ჩაშუშული
ხახვი დავჭრათ წვრილად და მოვშუშოთ კარაქში საშუალო ცეცხლზე, პატარა კუბებად დაჭრილი ხბოს ხორცთან ერთად. დავამატოთ ცოტაოდენ წყალში ან ბულიონში გახსნილი ტომატ-პასტა. შემდეგ დავამატოთ წვრილად დაჭრილი წითელი ბულგარული და გახეხილი პომიდორი. საჭიროების შემთხვევაში დავამატოთ წყალი ან ხორცის ბულიონი.
ვხარშოთ ხბოს ხორცის მომზადებამდე. ხორცი არ უნდა ჩაიხარშოს, მაგრამ უნდა იყოს რბილი. ბოლოს დავამატოთ, ხმელი ქინძი, ცოცხალი ქინძი, ბაჰარი, გახეხილი ნიორი და მარილი გემოვნებით. ვხარშოთ კიდევ 4-5 წუთის განმავლობაში.