როგორ მოვამზადოთ საქონლის ან ხბოს ხორცი შავი ქლიავის ჩირით - rogor.ge

როგორ მოვამზადოთ საქონლის ან ხბოს ხორცი შავი ქლიავის ჩირით

 

ხორცი დავჭრათ საშუალო ნაჭრებად და მოვშუშოთ კარაქში და ზეთში.

 

შემდეგ დავამატოთ წვრილად დაჭრილი ხახვი და ვშუშოთ რამოდენიმე წუთის განმავლობაში. ხორცს და ხახვს დავასხათ ლუდი.

 

ხორცის დარბილებისთანავე დავამატოთ შავი ქლიავის ჩირი, ბოლოს ნიორი და წვრილად დაჭრილი მწვანილი.