საზაფხულო ბოსტნეულის წვნიანი - rogor.ge

საზაფხულო ბოსტნეულის წვნიანი

 

ამ კერძის მოსამზადებლად ჩვენ მოზრდილ ქვაბში უნდა გავაცხელოთ ზეთი, დავუმატოთ პრასა და ნიახური და მოვთუშოთ 8 წუთის განმავლობაში.

 

შემდეგ მას ვუმატებთ ყაბაყს და ნიორს ,რომელსაც ვთუშავთ ხუთი წუთის განმავლობაში.

 

შემდეგ ის გადაგვაქვს ჭურჭელში ვახურავთ თავს და დაბალ ტემპერატურაზე ვადუღებთ 10 წუთის განმავლობაში.

 

შემდეგ ვუმატებთ სატაცურს , ბარდას , ცერცვს და ვადუღებთ სრულ მოხარშვამდე. როცა ეს მოიხარშება ვუმატებთ ცოტა რეჰანს. ეს კერძი შეიძლება არ მოგეწონოთ მაგრამ უებარი წამალია, რომელიც ჩვენი ორგანიზმის იმუნურ სისტემას აძლიერებს с საშუალებით.