
საჭირო მასალები/ხელსაწყოები:
- ოხრახუში 60 გრ.
- კამა 10 გრ.
- მწვანე ხახვი 60 გრ.
- კანგაცლილი, კუბებად დაჭრილი პომიდორი 150 გრ.
- მწვანე წიწაკა 5 გრ.
- ნიგოზი 30 გრ.
- ნიორი 1 კბ.
- ხახვი 30 გრ.
- უცხო სუნელი 1/6 ჩ.კ
- ხმელი ქინძი 1/6 ჩ.კ.
- ზაფრანა 1/6 ჩ.კ
- ძმარი 1 ჩ.კ.
საფეხურები
- 1 ოხრახუში დაჭერით არც თუ უსე წვრილად.
- 2 პომიდორს გააცალეთ კანი, თესლები და დაჭერით კუბებად.
- 3 კამა და მწვანე ხახვი დაჭერით წვრილად.
- 4 ნიგოზი გაატარეთ ხორცის საკეპ მანქანაში, დაამატეთ ძმარი და სუნელები.
- 5 ყველა ინგრედიენტი შეურიეთ ერთმანეთში, დაამატეთ მარილი და წითელი წიწაკა გემოვნებით.