როგორ გამოვაცხოთ თაფლის ბისკვიტის რულეტი - rogor.ge

როგორ გამოვაცხოთ თაფლის ბისკვიტის რულეტი

 

გაახურეთ თქვენი ღუმელი 180 გრადუსამდე. დააფინეთ ჟარონაზე დიდი საცხობი ფურცელი ან პერგამენტი.

 

მიქსერის ჯამში აურიეთ კვერცხი, შაქარი და თაფლი. ჩართეთ მიქსერი და ათქვიფეთ თეთრ ჰაერობან ქაფამდე. შეურიეთ ფქვილი გამაფხვიერებელს და მოაყარეთ ათქვეფილ კვერცხებს. აურიეთ ერთგვაროვანი კონსისტენციის მიღებამდე.

 

დაასხით მიღებული მასა ჟარონაზე და შედგით გახურებულ ღუმელში 10-12 წუთით, რათა იგი გახდეს მოყვითალო. შემდეგ გამზადებული ბისკვიტი გადმოატრიალეთ ხელსახოცზე და ქაღალდის მოუხსნელად დაახვიეთ.

 

სანამ რულეტი გაცივდება, აურიეთ კრემის მოსამზადებლად საჭირო ყველა ინგრედიენტი. ძალიან მნიშველოვანია 25% არანაკლები ცხიმიანობის მქონე არაჟანის გამოყენება, წინააღმდეგ შემთხვევაში, ვერ შეძლებთ მის ათქვეფას.

 

ამოატრიალეთ რულეტი და წაუსვით კრემი. დაახვიეთ იგი კვლავ და შედეთ მაცივარში რამდენიმე საათით (შეგიძლიათ მთელი ღამის განმავლობაში).