როგორ მოვამზადოთ შოკოლადი "ნუტელა"
მოიმარჯვეთ საჭირო ინგრედიენტები და ჭურჭელი, რომელშიც დაიწყებთ მომზადებას. აიღეთ კაკაო, ვანილი, შაქრის პუდრა და მშრალი რძე. იმ შემთხვევაში თუ თქვენ არ გაქვთ შაქრის პუდრა, გამოიყენეთ ჩვეულებრივი შაქარი, მშრალი რძის უქონლოგის შემთხვევაში კი მისი ჩანაცვლება შეიძლება ხორბლის ფქვილით. რათქმაუნდა ინგრედიენტების ცვლილებები აისახება ნუტელას გემოზე.
აიღეთ რძე და დაიწყეთ ჭურჭელში ჩასხმა, ამასთან ერთად ურიეთ შეუწყვეტლივ. ეს პროცედურა გააგრძელეთ რამოდენომე წუთის მანძილზე, სანამ ყველა შემავალი ინგრედიენტი არ გაიხსნება კარგად რძეში. ამ გზით თქვენ მიიღებთ შოკოლადის სითხეს.