ინსტრუქციების თანრიგობა – ახლად დამატებულიპოპულარული
შევწვათ ხრაშუნა კარტოფილი ფრი ზეთისა და ცხიმის გარეშე
კარტოფილი ფრი - ეს კერძია, რომელსაც პოპულარობა და ცნობადობა რესტორნებმა და კაფეებმა მოუტანეს. სწრაფი კვების…

 

მოვამზადოთ Fish and Chips
Fish and Chips არის ტრადიციული ინგლისური კერძი. პირდაპირი თარგმანით მისი სახელია თევზი და შემწვარი კართოფილი.…

 

როგორ მოვამზადოთ ბისკვიტის ცომი
ბისკვიტის ცომი, რომელიც გამოგადგებათ სხვადასხვა ტორტისა და დესერტის მოსამზადებლად.

 

როგორ მოვამზადოთ ნამცხვარი "ლოკოკინა"
ნამცხვარი "ლოკოკინა" საკმაოდ პოპულარულია. იგი გამოირჩევა მსუბუქი და სასიამოვნო გემოთი, ამასთან იგი საკმაოდ მსუყეა თუ…

 

როგორ მოვამზადოთ სამფენოვანი ნამცხვრები
ეს ნამცხვრები ნამდვილი საოცრებაა, ვინაიდან მომზადების პროცესში ისინი თავად ხდებიან ხრაშუნები!

 

გამოვაცხოთ თაფლის ბისკვიტის რულეტი
ბისკვიტის სიტკბილე შესანიშნავად ჩრდილავს არაჟნის მცირე სიმჟავეს, ხოლო თაფლის არომატი თავბრუდამხვევია!

 

როგორ მოვამზადოთ ჟოლოს ნამცხვარი
ინსტრუქცია ჟოლოს ნამცხვრის მომზადებაზე.

 

როგორ მოვამზადოთ ხაჭოს ნამცხვარი
ინსტრუქცია ხაჭოს ნამცხვრის მომზადებაზე.

 

როგორ მოვამზადოთ ალუბლის ნამცხვარი
ალუბლის ნამცხვარი გამოირჩევა მსუბუქი და სასიამოვნო გემოთი, ამასთან იგი საკმაოდ მსუყეა. ალუბლის ნამცხვარი იმით არის…

 

როგორ მოვამზადოთ ყველის პიცა
პიცა წარმოადგენს იტალიურ, კერძოდ, ნეაპოლიტანური სამზარეულოს ნაწილს, რომელმაც დღესდღეობით სხვადასხვა კულტურებში ფართო გავრცელება ჰპოვა.

 

მოვამზადოთ მარტივი ვიტამინიზებული სალათა
რეცეპტი ვიტამინიზებული სალათის, რომელიც შეიცავს თხის რძის ყველს და ხორბალს, ნამდვილად გამოადგებათ ჯანმრთელი საკვების მიღების…

 

როგორ მოვამზადოთ პიცა
პიცა - ბრტყელი გამომცხვარი პურია, რომელიც ჩვეულებრივ, დაფარულია ტომატის საწებლით, ყველით (მოცარელათი) და სხვადასხვა ინგრედიენტით.…

 

მოვამზადოთ ნაყინი (სახლის პირობებში)
ყველა სახეობის ნაყინს ინდივიდუალური მიდგომა სჭირდება. ნაყინს ერთმანეთისგან მისი წარმოშობა, დამზადების წესი და ინგრედიენტები განასხვავებს.…

 

როგორ მოვამზადოთ სპაგეტი სოკოთი
უგემრიელესი სპაგეტი სოკოთი, რომელიც არის სამარხვო და ვეგეტარიანული.

 

მოვამზადოთ ფუნთუშები ქლიავის ჯემით
ინსტრუქცია ფუნთუშების ქლიავის ჯემით მომზადებაზე.