როგორ მოვამზადოთ სტეიკი - rogor.ge

როგორ მოვამზადოთ სტეიკი

 

ხორცი გავრეცხოთ, შევაშროთ და მოვაყაროთ მარილი და პილპილი, წავუსვათ ერთმანეთში შეზავებული ღვინო და ზეთი.

 

ხორცი გაცხელებულ ტაფაზე ან გრილზე ორივე მხრიდან შევწვათ 12-15 წუთის განმავლობაში. შემდეგ გადავიტანოთ თეფშზე, ზედ მოვათავსოთ არომატული კარაქის პატარა ნაჭერი და ზემოდან კიდევ ერთი თეფში დავაფაროთ. მივირთვათ 5 წუთის შემდეგ. გარნირად შეგვიძლია მოვამზადოთ შემწვარი კარტოფილი