როგორ მოვამზადოთ ატმის ნამცხვარი - rogor.ge

როგორ მოვამზადოთ ატმის ნამცხვარი

 

ღუმელი გააცხელეთ 200C-მდე. ფორმას წაუსვით ცხიმი. ატამი გათალეთ, შუაზე გაჭერით და გამოაცალეთ კურკა.

 

ფქვილის, კარაქის, შაქრისა და კვერცხის გულისაგან მოზილეთ ერთგვაროვანი ცომი, ჩადეთ ფორმაში და ხელით გაასწორეთ.

 

პუდინგის კრემი რძესთან ერთად ათქვიფეთ პაკეტზე მითითებული რეცეპტის მიხედვით. კრემი წაუსვით ცომს და ზემოდან ატმის ნაჭრები მოაწყვეთ. აცხვეთ ღუმელში 200C-ზე 55 წთ.