როგორ მოვამზადოთ ბიფსტროგანოვი - rogor.ge

როგორ მოვამზადოთ ბიფსტროგანოვი

 

დაჭერით ხბოს ხორცი წვრილ ნაჭრებად, მოაყარეთ მარილი და პილპილი, ამოავლეთ ფქვილში და შეწვით.

 

ხახვი დაჭერათ რგოლებად და მოშუშეთ ზეთში. სოკო წვრილად დაჭერით და შეწვით შეწვის შემდეგ დარჩენილ კარაქში. დაამატეთ ღვინო, მოთუშეთ 3-5 წუთის განმავლობაში, დაამატეთ ნაღები, დააყარეთ მარილი და პილპილი, ჩააყარეთ ხორცი, მწვანილი და დაბალ ცეცხლზე მიიყვანეთ ადუღებამდე.