
ძალიან საინტერესო და ადვილად მოსამზადებელი ერბო-კვერცხის ვერსია.
საჭირო მასალები/ხელსაწყოები:
- კვერცხი - 6-7 ცალი
- სულგუნი - 200 გრამი
- ზეთი
- მარილი
საფეხურები
- 1 დაჭერით სულგუნი გრძელ და თხელ ნაჭრებად.
- 2 გააცხელეთ ტაფა და დაასხით ზეთი.
- 3 მას შემდეგ რაც ზეთი გაცხელდება, დაალაგეთ ტაფაზე დაჭრილი სულგუნი და შეწვით ორივე მხარე.
- 4 მას შემდეგ, რაც ყველი დაწითლდება (დაიბრაწება), მოასხით ზემოდან ათქვეფილი კვერცხი.