როგორ მოვამზადოთ ბადრიჯნის საცივი - rogor.ge

როგორ მოვამზადოთ ბადრიჯნის საცივი

 

გრძლად დაჭერით პატარა ზომის ბადრიჯნები, მოხარშეთ და გაწურეთ.

 

წვრილად დაჭერით ხახვი და მოხრაკეთ ზეთში.

 

ხახვი, რომ შეწითლდება, დაასხით 2 ჩაის ჭიქა წყალი და წამოადუღეთ.

 

დაამატეთ დანაყილი ნიგოზი ხმელ სუნელთან, მარილთან, ნიორთან და წიწაკასთან ერთად.

 

ასევე დაამატეთ მიხაკ-დარიჩინი, ღვინის ძმარი და ანადუღარი წყალი (გაციებული).

 

წვენში ჩააწყეთ ბადრიჯნები