როგორ მოვამზადოთ ბავარიული ომლეტი - rogor.ge

როგორ მოვამზადოთ ბავარიული ომლეტი

 

კარტოფილი მოხარშეთ გაუთლელად, გააგრილეთ ცივი წყლით. გააცალეთ კანი და მრგვლად დაჭერით, რგოლებად. მრგვალებადვე დავჭრათ ხახვი.

 

მარგანინი დაასხით ტაფაზე და შიგ შეწვით კარტოფილი და ხახვი. შემდეგ დავჭრათ კალბასი კუბიკებად და დააყარე კარტოფილს.

 

ათქვიფეთ 3 ც. კვერცხი პილპილთან ერთად, დააყარე ცოტა მარილი, დაჭერი კანგაცლილი პომიდორი კუბიკებად, კვერცხს შურიე 3 ს.კ. რძე, პომიდორი ჩაყარე კვერცხიან მასაში, აურიე და მოასხი კარტოფილს.

 

დარჩენილი კვერცხი, პილპილი და რძე შეურიეთ და დაასხი ცხიმიან ტაფაზე, დაახურე და შეწვი ორივე მხრიდან. სუფრაზე მიიტანე ნახევარი თეფში კარტოფილი და ერთი კვერცხის ომლეტი.