როგორ მოვამზადოთ მაწვნის დესერტი ატმით - rogor.ge

როგორ მოვამზადოთ მაწვნის დესერტი ატმით

 

მაწვნის გასაწურად გამოიყენეთ მარლის ნაჭერი გადაკეცილი ოთხ ან ხუთ ფენად. ჩაასხით მაწონი მარლაში, შეუკარით პირი და ჩამოკიდეთ რამე ჭურჭლის თავზე. შეგიძლიათ შეიძინოთ გაწურული მაწონი მაღაზიაში.

 

მაწონს დაამატეთ შაქარი, ვანილი, ქიშმიში, პატარა კუბებად დაჭრილი ატამი და ნიგვზის ლებნები.

 

გადაიღეთ მაწვნის დესერტი პორციულ ჭურჭელში და მოათავსეთ მაცივარში. ეს დესერტი ინახება 2-3 დგის განმავლობაში.