როგორ მოვამზადოთ ქათმის ქაბაბი ყველით
ქათმის რბილი ხორცი, ხახვი, ნიორი, ქინძის ძირები, რძეში ჩამბალი პურის რბილობი გაატერეთ ხორცის საკეპ მანქანაში. დაამატეთ ძირა, ხმელი ქინძი, კვერცხი, მარილი, შავი პილპილი გემოვნებით და კარგად ამოურიეთ ხელით ან ხის კოვზით.
ქათმის ფარში არ საჭიროებს ორჯერ გატარებას. სამაგიეროდ, უხდება ფარშს ''ცემა'' და მაცივარში მოთავსება ნახევარი საათის განმავლობაში. გაცივებული ფარში უკეთ ექვემდებარება ფორმირებას.