როგორ მოვამზადოთ შემწვარი სულგუნი
1 ან 1.2 კილოგრამიანი სულგუნის თავი გაჭერით ორხად და მერე თითოეული ნაჭერი გაჭერით შუაზე.
დაჭრილი ნაჭერი ამოავლეთ ათქვეფილ კვერცხში და მხოლოდ მერე ფქვილში ან საფანელში.
1 ან 1.2 კილოგრამიანი სულგუნის თავი გაჭერით ორხად და მერე თითოეული ნაჭერი გაჭერით შუაზე.
დაჭრილი ნაჭერი ამოავლეთ ათქვეფილ კვერცხში და მხოლოდ მერე ფქვილში ან საფანელში.
სასურველია მოათავსოთ სულგუნის ნაჭერი მაცივარში 10 - 15 წუთის განმავლობაში გარსის გასამაგრებლად.
სულგუნის ნაჭერი შეწვით გაცხელებულ ზეთში. ეცადეთ ჯერ გადაატაროთ ცხელ ზეთში გვერდები და მერე შეწვათ თითოეული მხარე.