როგორ მოვამზადოთ შემწვარი სულგუნი - rogor.ge

როგორ მოვამზადოთ შემწვარი სულგუნი

 

1 ან 1.2 კილოგრამიანი სულგუნის თავი გაჭერით ორხად და მერე თითოეული ნაჭერი გაჭერით შუაზე.

 

დაჭრილი ნაჭერი ამოავლეთ ათქვეფილ კვერცხში და მხოლოდ მერე ფქვილში ან საფანელში.

 

სასურველია მოათავსოთ სულგუნის ნაჭერი მაცივარში 10 - 15 წუთის განმავლობაში გარსის გასამაგრებლად.

 

სულგუნის ნაჭერი შეწვით გაცხელებულ ზეთში. ეცადეთ ჯერ გადაატაროთ ცხელ ზეთში გვერდები და მერე შეწვათ თითოეული მხარე.