როგორ მოვამზადოთ Fish and Chips
დასაწყისისთვის საჭიროა თხევადი საწებლის მომზადება, რაშიც შეწვამდე უნდა ამოვავლოთ თევზი. ამისათვის საჭიროა თასში ავურიოთ ერთმანეთში ფქვილი და სიმინდის კრახმალი, დავამატოთ მასში ლუდი ნელ-ნელა ისე რომ არ გავაჩეროთ მორევა. ბოლოსკენ უკვე შეგიძლიათ დაამატოთ ოხრახუში
აიღეთ თევზი და კართოფილი, დაჭერით ისინი გრძლად, თუმცა შეეცადეთ, რომ არ გამოგივიდეთ სქელი ნაჭრები, რადგან შეწვის დროს მოასწრონ კარგად დაბრაწვა, თუმცა არც ისე თხელი არ გინდათ, რომ მომზადების დროს დაიწვას. დააკვირდით ფოტოს და ნახავთ მიახლოებით ზომას.